Kerstpakketten trends 2017

Trends in kerstpakketten 2017

De economie zit in de lift en de vraag naar kerstpakketten lijkt weer toe te nemen. Hoewel de ‘traditionele’ kerstpakketten nog de boventoon voeren is er een duidelijke stijging te bespeuren in het bestellen van kerstpakketten online. Welke trends zijn er in 2017 in de kerstpakketten?

 

Kerstpakketten trends 2017

Er zijn duidelijke trends waarneembaar voor kerstpakketten in 2017. De eerste is gezond en genieten. Pakketten maak-het-zelf maaltijden, met daarin zowel de food als non-food items. De kwaliteit, zoals verse ambachtelijke producten, prevaleert hierbij over de kwantiteit – minder is beter! Ook moet de herkomst van de producten in orde zijn – fairtrade! Iedereen wil zonder ethische bezwaren kunnen genieten van zijn pakket.

Duurzaamheid speelt ook in toenemende mate een rol in de kerstpakketten. Niet alleen moet het pakket zo milieuvriendelijk worden samengesteld (recyclebare materialen, weinig plastic enz.) maar ook de om verpakking dient bij voorkeur milieuvriendelijk te zijn, of herbruikbaar. Daarnaast moet het pakket bij voorkeur duurzame producten bevatten (biologisch, organisch, ambachtelijk) die zowel milieuvriendelijk geproduceerd als verpakt zijn. Hiernaast speelt ook het bedrijf dat de kerstpakketten maakt en levert een grote rol. Bewustwording met betrekking tot duurzaamheid dient geworteld te zijn in het bedrijf om in alle facetten van de bedrijfsvoering zo veel mogelijk rekening te houden met de impact op mens en milieu.

 

Kerstpakketten volgens Pronk Geschenken

Bij Pronk Geschenken staat kwaliteit voorop. Niet alleen de producten, maar ook de werkomstandigheden, duurzaamheid en bedrijfsprocessen dienen te voldoen aan hoge eisen. Niet voor niets is Pronk Geschenken al jaren MVO en ISO (9001 & 14001) gecertificeerd.

De kerstpakketten worden altijd (zo veel mogelijk) samengesteld met duurzame, fairtrade producten, bij voorkeur met een ambachtelijke of biologische samenstelling. Daarnaast heeft Pronk Geschenken ook een mooi assortiment versproducten (noten, kaas, etc.) die door Pronk zelf worden gebrand en gerijpt. Hierdoor kunnen wij altijd de kwaliteit garanderen.

Naast de traditionele kerstpakketten die de klant zelf samenstelt in de schitterende showroom met meer dan 8.000 producten, heeft Pronk Geschenken ook een prachtig assortiment online kerst- en keuzepakketten. Benieuwd welke klanten u voorgingen, bekijk dan hier de referenties!

www.pronkgeschenken.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *