Vacatures

Stage vormgeving en communicatie

Heb jij ontwerptalent en ervaring met productfotografie? Per 1 september (mag ook eerder) zijn wij bij Pronk Geschenken op zoek naar een daadkrachtige en enthousiaste stagiair met oog voor detail die ons team komt versterken.

Over ons

Pronk Geschenken is een onderdeel van Pronk Juweel BV, een familiebedrijf dat is opgericht in 1933. Al meer dan 50 jaar levert Pronk Geschenken (eindejaars)geschenken waarmee bedrijven hun medewerkers bedanken voor de getoonde inzet. Pronk Geschenken verzorgt alle processen van inkoop en opslag tot verpakken en verzenden in huis. Daarnaast heeft Pronk Geschenken een eigen IT-afdeling die webshops ontwikkelt voor onder andere het keuzeconcept Kies een Geschenk. Daarnaast verzorgt Pronk Fulfilment (ook onderdeel van Pronk Juweel BV) voor een uiteenlopende klantengroep het fulfilment/warehousing.

Bij Kies een Geschenk wordt afhankelijk van budget en speciale wensen van de klant een assortiment geschenken samengesteld. Door middel van een speciaal voor de klant ontworpen kaart/brief met inloggegevens kunnen geschenken worden besteld, waarna het geschenk in een feestelijke verpakking bij de medewerker thuis of bedrijfslocatie wordt geleverd.

Functieomschrijving

Als stagiair vormgeving en communicatie bij Pronk Geschenken hou je je bezig met alles omtrent de vormgeving van klantvoorstellen/productcatalogi en de webshops voor Kies een Geschenk. Je zult onder andere geschenken en (kerst)pakketten gaan fotograferen en bewerken en inlogkaarten, brochures, geschenkverpakkingen en bedankkaartjes ontwerpen.

Wij geven jou de kans om mee te draaien in een informeel en groeiend bedrijf waar jij jouw creatieve ideeën en ontwerptalent tot uiting kunt laten komen en verder zult ontwikkelen.

Functieprofiel

* Je volgt een studie (minimaal HBO) op het gebied van grafische vormgeving, design, content en/of media;

* Je bent creatief en hebt oog voor design;

* Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;

* Je hebt ervaring met ontwerpprogramma’s zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign;

* Je bent leergierig en proactief;

* Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;

* Je bent per 1 september 2019 (mag ook eerder) op zoek naar een fulltime stage voor minimaal 20 weken.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en lijkt het je leuk om stage bij ons te lopen? Stuur dan je motivatiebrief en CV digitaal naar virginie.korte@pronkjuweel.nl.