Vacatures

Geplaatst op: 30-05-2017

Wil jij elke dag een feestje maken van je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pronk Juweel B.V. is op het gebied van eindejaars- en relatiegeschenken een grote speler op de Nederlandse markt. Om ons team te versterken zoeken wij een enthousiaste

(Junior) Projectmanager (32/40 uur)

Je coördineert projecten en biedt daarnaast operationele ondersteuning aan de senior  projectmanagers. Denk hierbij aan het samenstellen van assortimenten, doen van klantvoorstellen, maken van planningen en rapportages, schrijven van conceptteksten en administratieve werkzaamheden.

Wij zoeken een pro-actieve, flexibele en initiatiefrijke collega. Iemand met goede communicatieve vaardigheden die zelfstandig én nauwkeurig op HBO-niveau kan werken. Heb je interesse? Mail dan je motivatie en c.v. voor 10 juni a.s. naar werken@pronkjuweel.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sigrid Pronk, tel. 0294-210452.

Geplaatst op: 26-07-2016


JAVA Software Ontwikkelaar

Pronk Juweel is één van de grootste spelers in de kerstpakketten- en relatiegeschenkenmarkt. Daarnaast verzorgt het voor een breed scala aan klanten de
logistieke afhandeling van webshops en acties van grote klanten. Binnen de afdeling IT zijn we op zoek naar een Java-developer.

De logistieke systemen hiervoor zijn in-house ontwikkeld en worden door onze eigen IT-afdeling onderhouden. Dit brengt vele uitdagingen met zich mee, waarbij projectleiders nauw samenwerken met developers om zo tot passende oplossingen te komen. Als Java-developer word je binnen een klein en hecht team in het gehele proces betrokken, van architectuur tot de ontwikkeling zelf en het onderhoud. Zo worden concrete vragen vanuit onze business telkens jouw nieuwste uitdaging.

Wat ga jij doen?
Als Java software ontwikkelaar maak je deel uit van het E-commerce en Development team. Je bent medeverantwoordelijk voor het verbeteren en uitbreiden van onze in-house ontwikkelde E-commerce, logistieke en CRM systemen. Je ontwerpt en implementeert geavanceerde oplossingen op basis van ‘state of the art’ technieken zoals Spring MVC, Hibernate, GWT, AngularJS, Elasticsearch & Spring Boot.

Wij vragen:
– Afgeronde WO opleiding Informatica of vergelijkbare richting
– Uitgebreide kennis van JAVA & MySQL
– Kennis van Linux, Apache2, Apache Tomcat
– Kennis van webservices (SOAP & REST)
– Kennis van Spring, Maven & Hibernate
– Kennis van AngularJS, Spring Boot, Elasticsearch, GWT is een pré
– In teamverband maar ook zelfstandig goed kunnen functioneren
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?
– Gevarieerde en uidagende werkzaamheden
– Een hecht en gemotiveerd team
– Marktconform salaris.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een prettige, informele sfeer waar inzet wordt beloond.
– Uitstekende opleidings- en certificeringsmogelijkheden

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met uitgebreid CV.
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar werken@pronkgeschenken.nl